Doe mee: nationaal onderzoek elektrisch rijden

Gepubliceerd op:
17 november 2023
Laatst gecontroleerd op:
20 november 2023

Rijdt u elektrisch? Dan horen we graag uw mening. Elektrische rijders en gebruikers van elektrische deelauto's kunnen dit jaar opnieuw meedoen aan het Nationaal EV en berijdersonderzoek. De Vereniging Elektrische Rijders (VER) en RVO brengen met dit onderzoek rijgedrag en ervaringen in kaart.  

Vrouw laadt elektrische auto

Totaalbeeld

Samen met het Nationaal Laadonderzoek geeft het een totaalbeeld van de meningen en ervaringen van de elektrische rijder in Nederland. Met die informatie kunnen we bestuurders en bezitters van elektrische auto’s beter ondersteunen. Beide onderzoeken worden jaarlijks uitgevoerd.

Helpt u ons mee?

De resultaten van het onderzoek geven ons een beeld van wie u als elektrische rijder bent en  hoe u elektrisch rijden ervaart. We willen bijvoorbeeld weten waarom u juist nu voor een elektrische auto kiest en hoe zwaar de financiële voordelen voor u wegen. Ook horen we graag wat u belangrijk vindt op het gebied van elektrisch rijden. En wat er beter kan. 

Naar de enquête

Doe mee en vul de enquête in. Dat kan tot en met zaterdag 30 december en kost ongeveer 10-12 minuten. Deed u de vorige keer al mee? Doe vooral dit jaar weer mee. Zo kunnen we zien wat er is veranderd. 

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) steunen dit onderzoek.

In samenwerking met:
  • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Bent u tevreden over deze pagina?