Donderdag laatste dag voor aanvraag TVL Q1 2022

Gepubliceerd op:
28 maart 2022

De deadline om TVL Q1 2022 aan te vragen, is aanstaande donderdag 31 maart, 17:00 uur. Zijn er problemen met de aanvraag? Neem dan meteen contact met ons op.

Bij een aanvraag kunnen technische problemen optreden. Of er staat iets anders in de weg. Moet de ondernemer nog starten met de aanvraag voor TVL Q1 2022? Dan moet hij dat zo snel mogelijk doen. En loopt hij ergens tegenaan? Dan is het belangrijk dat hij meteen contact met ons opneemt. Zo kunnen we hem mogelijk snel op weg helpen.

Dien aanvraag zo compleet mogelijk in

We vragen om de aanvraag zo compleet mogelijk in te dienen. We willen zo snel mogelijk alle aanvragen behandelen, omdat we alle verleningsbesluiten voor 30 juni moeten nemen. Volgens Europese regelgeving mag Nederland namelijk alleen tijdelijk steun verlenen aan ondernemers die schade ondervinden door de coronamaatregelen. Na 30 juni mag dat niet meer. Meer informatie hierover staat op De TVL stopt. Wat betekent dit?

Mogelijke obstakels bij aanvraag

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een aanvraag minder snel gaat dan gedacht. Bijvoorbeeld als een onderneming een andere rechtsvorm heeft gekregen. Of de ondernemer heeft geen E-herkenning of DigiD. Deze moet hij dan meteen aanvragen. E-herkenning kan met een spoedaanvraag erg snel geregeld worden, anders kost het zo’n 7 dagen.

Aanvraag boven 125.000? Denk aan accountantsproduct

Is er sprake van een aanvraag van € 125.000 of hoger? Dan vragen wij om een accountantsproduct aan te leveren. Dat kost extra tijd. Als het niet lukt om het accountantsproduct vóór 31 maart rond te hebben, horen wij dat graag meteen. Meer informatie over het accountantsproduct staat op: Aanvullende voorwaarden Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q1 2022

Bent u tevreden over deze pagina?