Doorgeven vaststelling TVL Q2 kan nog vandaag en morgen

Gepubliceerd op:
7 maart 2022

Na afloop van een subsidieperiode vragen we ondernemers naar hun werkelijke omzet. Dit noemen we de vaststelling. De deadline voor de vaststelling van TVL Q2 2021 is dinsdag 8 maart 2022, 23:59 uur.

Ondernemers kregen een e-mail met de vraag hun werkelijke omzet door te geven. Dit moet uiterlijk 8 maart, 23:59 uur gebeuren. Volgens de laatste tellingen hebben we 58.973 vaststellingsverzoeken verstuurd. Daarvan zijn er nu 40.128 vastgesteld. Nog 7.000 ondernemers moeten hun werkelijke omzet doorgeven.

Moet u uw werkelijke omzet nog doorgeven? Doe het via onderstaande button en kies daarna voor Direct regelen TVL Q2 2021, 'Aanvraag Beheren'.

Invullen formulier kan vaak snel

Vaak hebben wij het vaststellingsformulier al ingevuld, met gegevens van de Belastingdienst. De ondernemer hoeft dan alleen nog akkoord te geven. Soms moet de ondernemers zelf nog de werkelijke omzetgegevens invullen of wijzigen; of wij vragen nog om aanvullende informatie. Als een ondernemer niet reageert, dan nemen wij op een later moment contact op om te bepalen hoe we de vaststelling alsnog kunnen afhandelen.

Aanvragen vanaf € 125.000

Ondernemers met een TVL-aanvraag van € 125.000 of meer moeten het accountantsproduct direct meesturen bij het indienen van de vaststelling. Dit geldt voor alle ondernemers, mkb-bedrijven en grote ondernemingen. Zij kunnen het accountantsproduct vinden op de website van de beroepsorganisatie van accountants (NBA).

Ruime betalingsregelingen

Tot nu toe zien we dat het grootste deel van de ondernemers voor TVL Q2 2021 na de definitieve berekening meer geld ontvangt. Ondernemers die toch minder omzetverlies hadden en van wie we het definitieve bedrag naar beneden bijstellen, kunnen – wanneer nodig – gebruikmaken van ruime, renteloze betalingsregelingen. Zij kunnen online een betalingsregeling treffen en kiezen uit terugbetalen in 6, 12, 18 of 24 maandelijkse termijnen. Een persoonlijke betalingsregeling is ook mogelijk.

Meer informatie

Meer informatie over de vaststelling en terugbetalen staat op de pagina Na uw aanvraag TVL Q2 2021

Omzet TVL Q2 2021 doorgeven?

Bent u tevreden over deze pagina?