East-South Africa Agri Forum 2023 en Spreekdag met Landbouwraden

Gepubliceerd op:
25 mei 2023

Bent u actief in de tuinbouw en de veeteeltsector? Op 6 juni vindt het East-South Africa Agri Forum plaats in Wageningen. Aansluitend is op 7 juni een spreekdag met Landbouwraden in Utrecht. Tijdens deze dagen hoort u meer over kansen in de landbouwsectoren in Ethiopië, Oeganda, Rwanda, Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika. In deze landen groeit de landbouwsector snel door een stijgende vraag naar duurzaam en kwalitatief hoogwaardig voedsel.

Kansen voor Nederland

Er is veel vraag naar Nederlandse kennis, expertise en input in de tuinbouw- en veeteeltsector in Oost- en Zuid-Afrika. Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen krijgen inzichten in marktkansen en kunnen contacten leggen via 2 evenementen.

East-South Africa Agri Forum 2023 - 6 juni

Tijdens dit forum geven de Landbouwraden, de Nederlandse private sector, kennisinstellingen en ngo's, informatie over marktkansen op het gebied van tuinbouw en veeteelt in Oost- en Zuid-Afrika. De Landbouwraden brengen deelnemers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame landbouw en de vraag vanuit de lokale private sector en overheden.

Het East-South Africa Agri Forum vindt plaats op dinsdag 6 juni in Wageningen. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit: Agroberichten Buitenland.

Spreekdag met Landbouwraden - 7 juni

In aansluiting op het East-South Africa Agri Forum kunt u op woensdag 7 juni in Utrecht 1-op-1-gesprekken voeren met de Landbouwraden van de Nederlandse ambassades in Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania, Ethiopië, Oeganda en Rwanda.

Lees meer over de spreekdag op de website van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit: Agroberichten Buitenland.

Beide evenementen zijn gratis.

In samenwerking met:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?