€ 900.000 extra subsidie beschikbaar voor DHI

Gepubliceerd op:
21 oktober 2021

Er is € 900.000 extra subsidie beschikbaar voor de subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI). Dit geld is bedoeld voor DHI-projecten in opkomende en ontwikkelde markten. Aanvragen kunnen tot en met 31 december 2021 worden ingediend.

Vanwege de populariteit van de regeling was de eerder beschikbare € 4 miljoen voor opkomende en ontwikkelde landen al snel uitgeput. Om die reden is gezocht naar extra geld.
Voor ontwikkelingslanden komt geen ophoging van het budget; daarvoor is nog geld beschikbaar.

Budget

Het totale budget voor de DHI-regeling in 2021 komt daarmee op € 8,9 miljoen: € 4,9 miljoen voor opkomende en ontwikkelde markten en € 4 miljoen voor ontwikkelingslanden.

First come, first served

De DHI-regeling is in 2021 tot en met 31 december geopend zolang er budget beschikbaar is. We verwerken de aanvragen op basis van 'first come, first served'. Dus vergroot uw kans op subsidie en dien tijdig uw aanvraag in!

Meer weten?

Met de subsidieregeling voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) stimuleert het ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse mkb-ondernemingen om succesvol internationaal zaken te doen. Lees meer over de voorwaarden en werkwijze op de DHI-pagina. De officiële tekst van de regeling staat in de Staatscourant.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?