Geen verschil meer in machtiging voor hoofd- en nevenvestiging

Gepubliceerd op:
4 december 2023

Vanaf 4 december 2023 is er geen verschil meer tussen machtigingen op hoofdvestigingen en nevenvestigingen. Machtigingen werken dan voor het hele bedrijf. Dit verandert alleen voor machtigingen die u via Mijn machtigingen regelt. Bijvoorbeeld voor agrarische regelingen, visserijsubsidies of natuurregelingen. Bekijk wat voor u verandert.

Wij registreren nieuwe machtigingen op de hoofdvestiging 

Staat u bij ons ingeschreven met een hoofd- en nevenvestiging? En regelt u een nieuwe machtiging? Wij registreren deze op uw hoofdvestiging. Dit doen we ook als u met uw nevenvestiging inlogt om de machtiging te regelen.

Hoofdvestiging vindbaar op adres nevenvestiging

Gaat u iemand machtigen en is hij bij ons bekend met een hoofd- en nevenvestiging? In Mijn machtigingen kunt u zoeken op adressen. Als u zoekt op het adres van de nevenvestiging, ziet u als resultaat de hoofdvestiging van de gemachtigde.

Alleen een nevenvestiging? Er verandert niks

Staat u of de gemachtigde alleen met een nevenvestiging bij ons ingeschreven? Voor deze situatie is een uitzondering. Een nieuwe machtiging registreren we op de nevenvestiging.

Gemachtigde ziet nu alle machtigingen op Mijn RVO

Als gemachtigde regelt u zaken bij ons voor een ondernemer. Als u ingelogd bent op Mijn RVO, ziet uw hele bedrijf bij Handelen namens alle machtigingen. Er zit geen verschil meer tussen machtigingen op nevenvestigingen of hoofdvestigingen. Hierdoor ziet u misschien meer machtigingen in uw overzicht dan eerder.

Bestaande machtigingen passen we niet aan

Heeft u al machtigingen? Deze passen we niet aan. Wat op een nevenvestiging staat, blijft zo staan. Die machtiging werkt nu ook voor het hele bedrijf. U hoeft zelf niets te doen.

 

 

Bent u tevreden over deze pagina?