Werkt u bij een gemeente, regionaal samenwerkingsverband, provincie of waterschap? Help de dienstverlening van RVO te verbeteren!

Gepubliceerd op:
13 juni 2023

RVO werkt veel voor en samen met gemeenten, provincies en waterschappen. Dat doen we op tal van onderwerpen, zoals: de klimaat- en energietransitie, de woningbouwopgave, een duurzaam landbouw- en voedselsysteem en de regionale economie. Wij bieden als adviseur, ondersteuner en partner kennis, diensten en financiële ondersteuning aan om deze vraagstukken aan te pakken.

Deelnemen aan klantonderzoek

RVO wil zijn dienstverlening en producten nog beter bij u laten aansluiten en daarom vragen wij u deel te nemen aan ons klantonderzoek. Zo krijgen wij beter inzicht in uw behoeften en wensen en kunnen we u nog gerichter helpen om vraagstukken op te lossen. Naar aanleiding van het vorige klantonderzoek uit 2020, hebben we de nieuwsbrief voor overheden geïntroduceerd en nog meer geïnvesteerd in de rol van regio-liaisons om overheden een vast aanspreekpunt te bieden.
 
U kunt deelnemen aan het digitale klantonderzoek als u werkzaam bent bij een provincie, gemeente, regionaal samenwerkingsverband of waterschap. Het invullen kost ongeveer 5 tot 8 minuten. Neem deel aan ons onderzoek en vul de vragenlijst in.

RVO helpt provincies, gemeenten en waterschappen vooruit

Als provincie, gemeente of waterschap wilt u over de juiste kennis beschikken om beslissingen te nemen en op de hoogte blijven van wat er speelt. Om zo het verschil te maken in uw stad of regio en de wereld een stukje beter te maken.

RVO helpt provincies, gemeenten en waterschappen vooruit. Wij bieden voorlichting en advies, financiering, de juiste contacten of een goed gesprek. Zo vinden we samen antwoorden op de complexe vraagstukken waar we voor staan en bouwen we aan de wereld van morgen. Samen maken we Nederland economisch sterker en duurzamer.

Meer informatie:

www.rvo.nl/overheden

Bent u tevreden over deze pagina?