Baanbrekende innovaties op de InnovatieExpo 2023: ontdek hoe RVO daarbij helpt

Gepubliceerd op:
20 juni 2023

De registratie voor de InnovatieExpo 2023 is geopend. Ontmoet vertegenwoordigers van bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en overheden, die bijdragen aan innovatie in de fysieke leefomgeving. Ontdek baanbrekende projecten en ideeën op het gebied van slimme steden, circulaire economie, energietransitie en meer. Ga in gesprek over stimuleringsmogelijkheden met onze collega’s van diverse innovatieregelingen. En bouw mee aan de toekomst van onze leefomgeving op de InnovatieExpo op 2 november 2023 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Van Nelle Fabriek

De fysieke leefomgeving omvat bouwwerken, infrastructuur, watersystemen, bodem, lucht, landschap, natuur en erfgoed. Op de InnovatieExpo vindt u mogelijke samenwerkingspartners om deze facetten te verbinden en een duurzame toekomst te creëren.

Vooraanstaande sprekers

Onder leiding van dagvoorzitters Mark Wijman en Fiona Yauw verwelkomen wij op de InnovatieExpo vooraanstaande sprekers, onder wie landschapsarchitect Jannemarie de Jonge, futurist Christian Kromme en klimaatexpert Tim van Hattum. Hun ‘key notes’ gaan over hoe we de fysieke leefomgeving inrichten met het oog op de transities. Ze bespreken hoe we gezamenlijk kunnen transformeren naar een duurzame toekomst voor een toekomstbestendig Nederland.

Baanbrekende innovaties

Denk bij de mogelijke innovaties die u op de InnovatieExpo kunt ontdekken bijvoorbeeld aan circulair biologisch afbreekbaar bouwmateriaal van zeewier, geodata-toepassingen voor de fysieke leefomgeving en zonnepanelen die duurzame stroom leveren en tegelijkertijd gewassen beschermen.

Interactieve sessies en matchmaking

Er zijn interactieve sessies en mogelijkheden om te netwerken en samen te werken aan innovatieve oplossingen. Onze RVO-collega's zijn beschikbaar voor matchmaking. Zij kunnen deelnemers aan de InnovatieExpo meer vertellen over de regelingen en adviseren over de mogelijkheden. Via een matchmakingapp en een fysieke informatiedesk helpen wij deelnemers om in contact te komen met de juiste personen. Reken op 2.000 deelnemers en tientallen standhouders en sprekers.

Aanmelden

Draagt u bij aan baanbrekende innovaties in de fysieke leefomgeving en richt u zich op energie-, grondstoffen-, circulaire-, landbouw- en voedsel-, of ruimtelijke transities? Meld u dan snel aan voor de InnovatieExpo en bereid u voor op een dag vol innovatie, interactie en impact.

Bent u tevreden over deze pagina?