Inschrijvingen NENnovation Awards 2021 geopend

Gepubliceerd op:
24 augustus 2021

Houdt u zich als start-up of scale-up bezig met creatieve en effectieve innovaties? Met als doel de wereld een stukje beter te maken? Meld uw bedrijf dan nu aan voor de NENnovation Awards 2021. U maakt kans op een intensief coachings- en adviestraject en exclusieve internationale aandacht tijdens World Standards Day op 14 oktober.

Genomineerden ontvangen een uitnodiging om hun innovaties te pitchen tijdens de online Q&A-sessies op 23 en 24 september 2021. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van toonaangevende organisaties, waaronder Octrooicentrum Nederland, die bepalend zijn geweest voor het succes van Nederlandse top-innovaties.

Aanmelden

Inschrijven kan tot 15 september 2021. Meld u aan voor de NENnovation Awards door een video van maximaal 5 minuten te sturen naar nennovationaward@nen.nl. Vertel in uw video over uw innovatieve product en/of dienst. Geef een onderbouwing op basis van de gestelde criteria die u vindt op de NENnovation Award-pagina. U voegt aanvullende documenten bij in de e-mail.

Meer informatie

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces. Meer weten over de NENnovation Award voor start-ups/scale-ups? Bezoek de NENnovation Award-pagina op de NEN-site of stuur een e-mail.

 

Bent u tevreden over deze pagina?