Internationale regelingen van RVO naar Invest International

Gepubliceerd op:
23 september 2021

Vanaf 1 oktober verhuist het beheer van een aantal internationale regelingen van RVO naar Invest International. Het gaat om DGGF, DTIF, ORIO, D2B en DRIVE.

Tot 1 oktober voert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deze regelingen nog uit namens de Minister van Buitenlandse Zaken. Daarna gaat de uitvoering en het beheer over naar de nieuw opgerichte organisatie Invest International.

Invest International en RVO

Invest International brengt relevante financiële expertise, producten, advies en andere diensten samen, zowel van RVO als van de Nederlandse Financierings-maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO). Invest International zal ook nauw gaan samenwerken met Atradius Dutch State Business.

Wat verandert er voor u?

Behalve de naam en de juridische structuur verandert er niet veel. Zo zullen ook de meeste medewerkers van de betreffende RVO-programma's meegaan naar Invest International. De voorwaarden van onze producten en diensten veranderen door de nieuwe naam en overgang niet. En er verandert (nog) niets aan de rekeningnummers waarvan u financiering, dan wel regeling ontvangt en/of aflossing en rentebetalingen doet.

U kunt blijven rekenen op de hulp, ondersteuning en begeleiding van de medewerkers van de programma's. Tot 1 oktober kunt u de bekende contactgegevens gebruiken. Daarna zal het e-mailadres wijzigen: van voornaam.achternaam@rvo.nl naar voornaam.achternaam@investinternational.nl. Bijvoorbeeld: thea.vanderklein@investinternational.nl

Om de verdere overdracht goed te laten verlopen, delen wij uw klantgegevens met het set-up team van Invest International. Meer informatie over de nieuwe organisatie Invest International vindt u op www.investinternational.nl.

Samen met en voor u werken

De programma's die worden overgedragen aan Invest International, blijven samenwerken met het rijke RVO-pakket aan financierings- en andere instrumenten, voor investeringsvoorbereiding en innovatief ondernemen. Zowel voor internationale als nationale zaken.

U blijft van harte welkom bij RVO

U blijft van harte welkom om blijvend gebruik te maken van het brede assortiment van RVO. Zoals bijvoorbeeld onze wereldwijde netwerken, contacten, belangenbehartiging, landeninformatie, en kennis.

Ook ons advies over ondernemen in opkomende markten en ontwikkelingslanden, en de bekende door ons georganiseerde handelsmissies, blijven voor u toegankelijk. Kijk voor alle informatie over onze internationale business op rvo.nl/internationaal-ondernemen.

Vragen?

Heeft u vragen over de overgang van RVO-programma's naar Invest International? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij RVO of bekijk de website van Invest International.

Bent u tevreden over deze pagina?