Laatste kans voor EU-Handelsprogramma: aanmelden kan tot 31 maart

Gepubliceerd op:
16 maart 2023

Ondernemer en geraakt door Brexit? Ook buiten het Verenigd Koninkrijk zijn er volop exportmogelijkheden. Via het EU-Handelsprogramma kunt u deze kansen grijpen. Aanmelden kan nog tot 31 maart 2023, 17:00 uur.

Ondernemers in kas met bloembollen

Voor wie is het EU-Handelsprogramma?

Heeft u een handelsrelatie met het Verenigd Koninkrijk? En bent u geraakt door Brexit? Met het EU-Handelsprogramma kunt u actief worden in andere kansrijke landen. Bijvoorbeeld via trainingen, beursdeelnames en handelsmissies. Dit kost u helemaal niets. Ruim 110 bedrijven uit verschillende sectoren doen al mee. 

Dit levert het EU-Handelsprogramma u op:

  • uitbreiding van uw internationale netwerk, zowel binnen als buiten Europa;
  • nieuwe zakenpartners, klanten en leads;
  • goed beeld van uw zakelijke kansen over de grens;
  • toegang tot een levendige online community waar u andere deelnemers ontmoet.

Collectieve trajecten: samen bereik je meer

Een nieuwe markt betreden vraagt om een lange adem. Alleen een beursdeelname is vaak niet genoeg. Daarom biedt het EU-Handelsprogramma gezamenlijke trajecten aan voor bedrijven uit dezelfde sector. Zo'n traject bestaat uit meerdere activiteiten die elkaar goed aanvullen. Zo brengen we via een marktstudie of factfindingmissie eerst alle mogelijkheden voor een sector in kaart. Tijdens een handelsmissie komen deelnemers vervolgens in contact met mogelijke zakenpartners en klanten. 

Meld u aan

Benieuwd naar uw exportkansen? Bekijk op de pagina van het EU-Handelsprogramma wat er mogelijk is, doe de Deelnamecheck en meld u aan. Wacht niet te lang. Aanmelden kan nog maar tot en met 31 maart 2023, 17:00 uur.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?