Maak kans op een Circular Award

Gepubliceerd op:
16 november 2021

Veel verschillende organisaties zijn bezig met de overgang naar de circulaire economie. Is in uw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award. Inschrijven kan tot en met 10 december 2021.

Award 2020 Circulair ondernemen

In een circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk gebruikt. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe economie. Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties zijn essentieel, vanwege hun inkoopkracht en omdat kringlopen vaak op lokaal of regionaal niveau moeten worden gesloten.

Inspireren

Om te inspireren met impactvolle voorbeelden en circulaire koplopers in het licht te zetten, organiseert het Versnellingshuis Nederland circulair! dit jaar voor de 5e keer de Circular Awards. Er zijn verschillende categoriën: de Circular Award Public, de Circular Award Business en de Circular Hero.

Circular Award Public

Voor de Circular Award Public komen alle circulaire projecten van (semi-)publieke organisaties in aanmerking. Denk aan gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat. Dit kan variëren van een circulaire gebiedsontwikkeling tot een circulaire tender of een circulair 'kunstwerk'.

Circular Award Business

Voor de Circular Award Business komen zowel projecten, producten, diensten als gehele bedrijven in aanmerking. Als uw bedrijf circulaire impact maakt, dan komt het in aanmerking. Nieuw dit jaar is dat we deze categorie splitsen in één voor grote(re) bedrijven en één voor kleine(re) bedrijven.

Op zoek naar Circular Heroes

Dit jaar vestigen we ook weer de aandacht op mensen die in een bepaalde regio, sector of community langdurig circulaire initiatieven ontplooien én uitvoeren. Deze editie zijn we speciaal op zoek naar stille krachten. We belonen juist de mensen die niet zo zichtbaar zijn, maar die het thema circulaire economie buiten hun bubbel weten te brengen. Wie nomineert u?

Schrijf u in

Inschrijven kan tot en met 10 december 2021 via de website van de Circular Awards. Daar vindt u ook mee informatie over de criteria en procedure. Bekijk de promovideo Circular Awards 2020

Bent u tevreden over deze pagina?