Met deze subsidie kunt u succesvol internationaal zakendoen

Gepubliceerd op:
7 september 2023

Wilt u goed voorbereid de buitenlandse markt op? Dat kan met subsidie voor een DHI-demonstratieproject, -haalbaarheidsstudie of -investeringsvoorbereidingsproject. Doe voor 1 november uw aanvraag om er zeker van te zijn dat wij uw aanvraag nog dit jaar beoordelen.

DHI Praktijkverhaal Parantion

Met DHI succesvol ondernemen

Met de DHI-subsidieregeling kunt u uw technologie, product of dienst demonstreren aan mogelijke klanten in het buitenland. Of u kunt onderzoek laten doen naar de haalbaarheid van uw investering op een buitenlandse markt. Maak gebruik van DHI om goed voorbereid en succesvol internationaal te ondernemen.

Extra subsidie voor 'groene' projecten

Als uw product of investering bijdraagt aan de vergroeningsdoelen, dan kunt u extra DHI-subsidie aanvragen. Voldoet uw project aan alle voorwaarden, dan kan de subsidie oplopen tot maar liefst 70% van de subsidiabele kosten.

Er is nog budget

Wilt u nog gebruikmaken van DHI? Dien dan voor 1 november uw aanvraag in, dan beoordelen we deze nog dit jaar. We verwerken de aanvragen op basis van 'first come, first served'. U kunt de subsidie nog tot en met 31 december 2023 aanvragen, zolang er budget is.

Ook DHI gebruiken? Deze bedrijven gingen u voor

Veel Nederlandse ondernemers zetten de DHI-subsidie in om voet aan de grond te krijgen in het buitenland.

Hackshield gebruikte de subsidie om in Brazilië hun cyberweerbaarheid-project voor kinderen te demonstreren. Ook Kanters Holland B.V. zette DHI in om in Zimbabwe hun gereviseerde melkmachines te demonsteren en hun machines en kennis daarnaartoe te exporteren.

Vraag een DHI-subsidie aan

Wilt u weten of DHI iets is voor u? Bezoek dan de DHI-subsidie pagina voor informatie over hoe het aanvraagproces loopt.

In samenwerking met:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?