Mijn Digitale Zaak helpt kleinere mkb’ers digitaliseren

Gepubliceerd op:
21 juni 2022
Laatst gecontroleerd op:
22 juni 2022

Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Overal liggen digitale kansen, maar veel kleinere ondernemers weten niet waar ze het beste kunnen beginnen. Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak helpt hen hierbij.

Nieuw: Mijn Digitale Zaak

Mkb-ondernemers met 2 tot 50 werknemers krijgen hulp bij het digitaliseren van hun bedrijf via 'Mijn Digitale Zaak'. Dit gezamenlijke initiatief van INretail, KVK en MKB-Nederland biedt ondernemers een persoonlijk advies, een stappenplan en een overzicht van leveranciers. Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunnen deelnemers vervolgens subsidie aanvragen.

Subsidie

Met de subsidie via Mijn Digitale Zaak kunnen zij advies inwinnen en/of technologie aanschaffen om hun basis op orde te krijgen op het gebied van digitalisering. De subsidie vergoedt 50% van de offerte, tot maximaal € 2.500.

Online lancering

Tijdens de online lancering van Mijn Digitale Zaak op 29 juni 2022 ontdekt u de kansen van dit initiatief voor uw bedrijf. Dus bent u benieuwd naar Mijn Digitale Zaak? Meld u dan nu aan voor het evenement. U kunt live via de chat uw vragen stellen aan adviseurs van INretail, KVK, MKB-Nederland en RVO.

Meer weten?

Lees meer over de subsidieregeling Mijn Digitale Zaak.

Direct aan de slag

Benieuwd hoe uw volgende digitaliseringsstap eruit ziet? Ga dan snel naar mijndigitalezaak.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?