Nog stukken aanleveren voor een TVL-verlening? Doe het snel

Gepubliceerd op:
12 april 2022

De deadline nadert: we mogen  na 30 juni 2022 géén TVL-subsidieaanvragen meer verlenen. Alle verleningen van alle TVL-periodes moeten dan zijn afgehandeld.

Volgens Europese regelgeving mag Nederland tot en met 30 juni 2022 steun verlenen aan ondernemers die schade ondervinden door de coronamaatregelen. Wij willen daarom alle aanvragen zo snel mogelijk afhandelen. Daar hebben we de hulp van ondernemers hard bij nodig. De afhandeling van bezwaren en de vaststelling mag overigens wel na 30 juni 2022. 
 

Staat er nog een vraag open?

Loopt uw aanvraagprocedure nog voor een van de TVL-aanvraagperiodes? Dan kan het zijn dat wij wachten op aanvullende informatie. Bijvoorbeeld bijlagen die u nog moet toevoegen aan uw aanvraag.

Reageer zo snel en compleet mogelijk

U ontvangt een e-mail als wij vragen om aanvullende informatie. Heeft u een verzoek om aanvullende informatie van ons gekregen? Reageer dan zo snel en compleet mogelijk. TVL-aanvragen die niet aangevuld worden met de juiste bijlagen moeten we helaas afwijzen. Laten we dit voorkomen en er samen voor zorgen dat we alle TVL-verleningen voor 30 juni hebben afgehandeld.

Zie ook: Vaststelling TVL Q3 2021 start later dan gepland 

Bent u tevreden over deze pagina?