Nieuwe podcast inspireert vrouwen met grenzeloze ambities

Gepubliceerd op:
17 mei 2023

Vrouwelijke ondernemers ervaren eigen uitdagingen als zij internationaal gaan met hun bedrijf. In de splinternieuwe podcastserie 'Groei over Grenzen' vertellen vrouwelijke ondernemers met internationaal succes over hun ervaringen. Hoe hebben zij de uitbreiding van hun zakelijk netwerk naar het buitenland aangepakt? Wat heeft hen geholpen? En welke tips hebben zij voor collega-ondernemers?

groei over grenzen

Podcast voor vrouwelijke ondernemers

Deze nieuwe podcastserie richt zich op vrouwelijke ondernemers met internationale ambities. In elke aflevering praat host Rixt Herklots met een internationaal succesvolle vrouwelijke ondernemer. Samen gaan zij in gesprek over internationaal zakendoen als vrouw.

De ondernemers vertellen waar ze tegenaan lopen in het buitenland, hoe ze kansen benutten en waar ze nu staan met hun bedrijf.

Van innovatieve start-up naar wereldwijde bekendheid

In de eerste aflevering van de podcast 'Groei over Grenzen' gaat Rixt in gesprek met Sabine Stuiver van Hydraloop. Hydraloop ontwerpt slimme, innovatieve waterrecyclingproducten.

Stuiver vertelt in deze aflevering hoe ze met Hydraloop in korte tijd van innovatieve start-up naar een wereldwijd bekend bedrijf ging, met prijswinnende producten: "Er is ongelooflijk veel gebeurd. We hebben zoveel zichtbaarheid gekregen wereldwijd". Nieuwsgierig geworden?

Groei over Grenzen

Deze podcastserie is de opvolger van de succesvolle vlogserie Groei over Grenzen. Beiden zijn onderdeel van de campagne 'Groei over Grenzen'. Hiermee roepen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vrouwelijke ondernemers op om hun internationale ambities te realiseren. Bedrijven die internationaal zakendoen zijn namelijk productiever, innovatiever en succesvoller.

Kijk voor meer informatie op de pagina Ondernemende vrouwen.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?