Problemen met aanvraag TVL Q1? We helpen graag

Gepubliceerd op:
9 maart 2022

Wilt u TVL Q1 2022 aanvragen en loopt u daarbij tegen bepaalde zaken aan? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Ondernemers kunnen tot 31 maart, 17:00 uur, TVL Q1 2022 aanvragen. We vragen alle ondernemers die TVL Q1 2022 willen aanvragen, dit zo snel mogelijk te doen. Aanvragen moeten voor de deadline binnen zijn. Het aanvraagproces kan snel verlopen, maar sommige zaken kosten tijd. Soms meer tijd dan verwacht. 

Neem bij problemen zo snel mogelijk contact op

Het kan gebeuren dat er technische problemen optreden bij uw aanvraag. Of er zijn andere obstakels die een succesvolle aanvraag verhinderen. Dan duurt het aanvraagproces langer dan gedacht. Wacht daarom niet te lang met aanvragen en neem meteen contact met ons op als er problemen ontstaan. 

Aanvragen boven € 125.000

Dient u een aanvraag in boven de € 125.000? Dan heeft u een accountantsproduct nodig bij uw aanvraag. Dat kost tijd. Begin vandaag nog met het laten maken hiervan. Het accountantsproduct is beschikbaar op de website van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

eHerkenning of DigiD nodig

Om een aanvraag in te kunnen dienen, heeft u eHerkenning of DigiD nodig. Heeft u geen eHerkenning of DigiD? Vraag dit dan meteen aan. eHerkenning kan met een spoedaanvraag erg snel geregeld worden. Zonder spoed kost een aanvraag zo’n 7 dagen.

Gewijzigde rechtsvorm

Is uw onderneming van rechtsvorm gewijzigd? En lukt het aanvragen van TVL Q1 2022 daarom niet? Meld u dan voor 31 maart bij ons klantcontactcentrum.

Contact

Om u zo snel mogelijk te helpen, kunt u ons het beste benaderen door te bellen of te chatten met onze medewerkers. Zij helpen u snel op weg. Bekijk onze contactmogelijkheden.

Bent u tevreden over deze pagina?