RVO ondersteunt business managers bij handelsambities tijdens World Hydrogen Summit in Rotterdam

Gepubliceerd op:
17 mei 2022

Een groep internationale business managers kreeg tijdens de World Hydrogen Summit van 9 tot 11 mei in Rotterdam een gevarieerd programma aangeboden door RVO. Het Nederlandse paviljoen was de centrale ontmoetingsplaats voor de buitenlandse gasten en voor gesprekken met vertegenwoordigers uit de Nederlandse groene waterstofsector. Ook Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb bezochten het paviljoen.

Rob Jetten op World Hydrogen Summit

Jetten en Aboutaleb hoorden in het paviljoen - ontworpen in fraaie NL Branding stijl - hoe RVO met verschillende programma's de handelsambities van de Nederlandse duurzame energiesector ondersteunt. Van RVO en brancheorganisatie FME kregen de bewindslieden het 1e exemplaar aangeboden van de vernieuwde internationale waterstofgids. Hierin vinden ze meer dan 150 Nederlandse bedrijfsprofielen.
 

Programma

Het programma van RVO voor de business managers bestond uit themasessies, matchmaking events, recepties en bezoeken aan Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Het programma is opgezet vanuit het handelsbevorderingsprogramma International Clean Energy Partnership (ICEP). Dat gebeurde in nauwe en goede samenwerking met collega's van andere programma's zoals de Climate & Energy Response Facility (CERF) en het Business Development (BDC) team. Aan de Summit in Rotterdam namen meer dan 6.000 gasten deel.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Edu Willemse, teamcoördinator ICEP: edu.willemse@rvo.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?