RVO & partners helpen jou je grenzen te verleggen

Gepubliceerd op:
13 september 2021

Ben jij klaar om internationaal zaken te doen? Of heb je vragen over exporteren? Samen met onze partners helpen wij jou graag op weg! RVO heeft een breed netwerk aan partners met ieder een eigen expertise.

Update: datum bij Business Day Duitsland aangepast.

Wij werken nauw samen om jou alle nodige kennis, informatie en contacten te kunnen bieden. Zo beschik je over alle middelen om internationaal succesvol te worden. Dit noemen wij ook #hetNetwerkEffect!

Waarom werkt RVO samen met partners?

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, organiseren we samen met onze partners evenementen. Tijdens deze evenementen voegen wij al onze expertises samen. Je vindt zo op één locatie alle kennis, informatie en contacten die jij nodig hebt om internationaal succesvol te worden.

Evenementen georganiseerd door RVO & partners

In samenwerking met onze partners, organiseren wij verschillende evenementen gedurende het hele jaar. In dit artikel onderscheiden wij 3 typen evenementen: jaarlijks terugkerende evenementen, landengerichte evenementen en handelsmissies en beurzen. Dit jaar komen er nog een aantal interessante evenementen aan. Lees verder voor meer informatie.

Jaarlijks terugkerende evenementen

Onze jaarlijks terugkerende evenementen vinden elk jaar opnieuw plaats. Hieronder vind je de aankomende evenementen voor dit jaar:

  • Het Nationaal Export Event (NEX) is hét evenement voor ondernemers met internationale ambities. Op 3 november 2021 vindt de 11e editie plaats. Startende en ervaren exporteurs komen naar NEX voor informatie, inspiratie en contacten. Samen met evofenedex, ING, het OHMF, en het ministerie van Buitenlandse Zaken, helpt RVO jou als ondernemer op weg. Je bent weer up-to-date over de kansen en trends in het buitenland en klaar om te exporteren!

Landengerichte informatie evenementen

Tijdens de landengerichte informatie-evenementen worden de zakelijke kansen van één specifiek land of continent besproken. Hieronder vind je de aankomende evenementen:

  • De Business Day Duitsland vindt op 23 september 2021 online plaats. Voor dit evenement bundelen RVO en Trade en Innovate hun krachten. Zowel startende als ervaren exporteurs kunnen hier terecht voor de juiste informatie, kennis en contacten om zaken te doen met Duitsland. Je leert tijdens dit evenement ook meer over uw kansen op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.
  • De China Business Week vindt plaats van 27 tot en met 29 september. Dit evenement wordt georganiseerd door RVO, het economisch buitenlandnetwerk in China en de regionale partnerorganisatie van Trade and Innovate. Je krijgt informatie over de trends en ontwikkelingen in China. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom naar dit evenement om contacten te leggen.
  • Op 25 november vindt de Business Day Frankrijk plaats. De naam zegt het al! Dit evenement draait om zakelijke kansen in Frankrijk. Momenteel zijn RVO en Postennetwerk Frankrijk bezig met de organisatie van dit evenement. Dat gebeurt in samenwerking met NLIB, Business Council, France ambassade, Franse KVK en Business France. Tijdens de Business Day Frankrijk voegen zij al hun kennis samen. Zo kun jij aan het eind van de dag direct aan de slag met internationaal zakendoen in Frankrijk! N.B. Houd onze evenementenkalender in de gaten. Publicatie volgt spoedig.

Handelsmissies en beurzen

Handelsmissies zijn er voor kleine en grote bedrijven met internationale ambities. Tijdens een handelsmissie ontmoet je potentiële zakenpartners en krijg je beter zicht op marktkansen in een land. Ook vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf en kun je kennis uitwisselen. Hieronder vind je de aankomende handelsmissies en beurzen:

  • Van 14 tot en met 19 november kun je mee op handelsmissie naar de westkust van de VS. RVO organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ambassadenetwerk in de VS, het NBSO in L.A. en betrokken brancheorganisaties. Door de aanwezigheid van bewindspersonen krijg je de kans om op hoog niveau contacten te leggen.
  • RVO organiseert samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het consulaat-generaal in San Francisco en andere publieke en private partners de Handelsmissie CES. Dankzij de samenwerking is CES hét wereldwijde podium voor innovatie. Ga van 5 tot en met 8 januari 2022 mee om ervoor te zorgen dat jouw 'responsible tech'-product wereldwijd aandacht krijgt!

Meer weten?

Wil je meer weten over de partners van RVO? Lees meer over #hetNetwerkEffect!

Wilt u #hetNetwerkEffect van RVO ervaren?

Bel ons op 088 042 42 42 
en wij koppelen u aan de juiste medewerker!

Bent u tevreden over deze pagina?