Save the date: techbeurzen voor start-ups & scale-ups in 2022

Gepubliceerd op:
17 februari 2022
Laatst gecontroleerd op:
27 juli 2022

Benieuwd naar internationale kansen en uitdagingen voor start-ups en scale-ups? Doe dit jaar mee aan toonaangevende techbeurzen. Dit is dé manier om jouw business een boost te geven in 2022. Ontmoet interessante mensen en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Elk jaar organiseren wij, samen met partners in binnen- en buitenland, verschillende handelsmissies naar strategische techbeurzen in de wereld.

Zet de data voor 2022 alvast in je agenda. Registreer hieronder je interesse, dan laten wij je weten wanneer jij je later dit jaar kunt aanmelden. Voor enkele techmissies kun je je al aanmelden.

Voor wie?

De missies zijn bedoeld voor start-ups en scale-ups. De techbeurzen brengen behalve start-ups en scale-ups ook veel andere partijen bij elkaar: investeerders, onderzoekers, innovators, vertegenwoordigers van overheden, media en opinieleiders.

Waarom interessant?

Techbeurzen bieden internationale platforms waar alle spelers in de markt zich kunnen presenteren. Hier kun je netwerken en contacten leggen om samen te werken aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Techbeurzen zijn de place to be voor de nieuwste trends. Die mag je dus niet missen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de videoreportage op YouTube van onze meest recente SLUSH-handelsmissie naar Finland.

Deelnemen? Registreer nu uw interesse

Wil je dit jaar deelnemen aan (een van de) internationale techbeurzen, samen met andere Nederlandse start-ups en scale-ups? Registreer alvast je interesse. Bekijk het overzicht hieronder en vul in welke techmissies je wilt meemaken. Wij laten het weten zodra jij je kunt aanmelden.

Aankomende techevenementen

Data Techevenement
18 augustus 2022 Digital Demo Day, Düsseldorf
13 oktober 2022 CES Unveiled, Amsterdam
1 - 4 november 2022 Web Summit, Lissabon
17 en 18 november 2022 SLUSH, Helsinki
5 - 8 januari 2023 CES, Las Vegas

Vragen over internationalisatie van jouw start-up of scale-up?

Bent u tevreden over deze pagina?