Schrijf uw bedrijf in voor de EZK Energy Award Bedrijven 2022

Gepubliceerd op:
12 september 2022
Laatst gecontroleerd op:
16 september 2022

Onderscheidt uw bedrijf zich in 2021 en/of 2022 op het gebied van energiebesparing? Dan maakt uw bedrijf kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2022. Vanaf maandag 12 september 2022 kunt u zich inschrijven.

Zonnepanelen

Een 4-koppige jury beoordeelt de inschrijvingen en nomineert 3 bedrijven waarvan er één uiteindelijk de award krijgt. Naast de award ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 25.000. Ook kan de winnaar rekenen op veel media-aandacht.
 

Alle ondernemers zijn welkom

Juryvoorzitter Michel Heijdra: “Als jury kijken we naar hoeveel energie de ondernemer dit en vorig jaar heeft bespaard. En hoeveel duurzame energie er wordt opgewekt of hergebruikt. Ook letten we op hoe dit is gedaan. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

Inschrijven

Schrijf uw bedrijf in voor de EZK Energy Award Bedrijven 2022 via onderstaande knop. Dit kan tot maandag 31 oktober, 17:00 uur. 

EZK Energy Award Bedrijven

De award reiken we uit op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De EZK Energy Award Bedrijven laat zien wat er voor bedrijven mogelijk is op het gebied van techniek en innovatie om energie te besparen.

Tijdens het EZK-evenement op 26 januari 2023 maken we de winnaar bekend. Dan vindt ook de feestelijke uitreiking plaats.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?