TVL Q4 2021 aangevraagd? Geef uw omzet door!

Gepubliceerd op:
13 juli 2022

Ontving u een voorschot Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q4 2021? Dan ontvangt u van ons een vaststellingsverzoek om uw werkelijke omzet door te geven. Dit hebben we nodig om de definitieve subsidie te berekenen. Na ontvangst van het verzoek heeft u tot 1 november 2022 23.59 uur de tijd om dit te doen.

Vaak hoeft u alleen maar een vinkje te zetten voor akkoord. Moet u zelf uw omzet aanvullen? Vergeet dan niet de bijlagen mee te sturen.

Nog geen vaststellingsverzoek gekregen? Geen zorgen

Deze en komende weken versturen we de vaststellingverzoeken voor TVL Q4 2021. Heeft u nog geen vaststellingsverzoek gekregen? Dat kan meerdere oorzaken hebben:

  • U zit nog in de bezwaartermijn nadat het voorschot is betaald. Tot 6 weken na de verlening (het voorschot) kunt u bezwaar indienen. Pas na die termijn komt het vaststellingsverzoek.
  • U bent tussen de verlening (het voorschot) en vaststelling (de definitieve subsidie) van rechtsvorm gewijzigd óf uitgeschreven bij de KVK. Omdat u dan niet meer met het oude KVK-nummer kunt inloggen, is vaststellen nog niet mogelijk.
  • U bent in bezwaar gegaan tegen een besluit en dit is nog niet afgehandeld.

Behoort u tot deze groep? Dan bent u bij ons in beeld en nemen wij contact met u op. We zorgen dat we de vaststelling op een later moment zorgvuldig met u afhandelen.

Ook Q1 2022 aangevraagd?

Heeft u ook Q1 2022 aangevraagd? Ook voor deze periode kunt u nu uw werkelijke omzet doorgeven. Doe dit uiterlijk op 1 februari 2023.

Meer weten?

Is terugbetalen lastig? U kunt bij ons een betalingsregeling aanvragen die past bij uw situatie. Meer weten over de vaststelling en terugbetalen? Bekijk dan de informatie op:

 

Bent u tevreden over deze pagina?