TVL terugbetalen? Wij denken graag met u mee

Gepubliceerd op:
4 mei 2022

Is uw werkelijke omzet hoger dan u eerder inschatte? Dan moet u mogelijk (een deel van) de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) terugbetalen. Wij denken hierin graag met u mee en hebben ruime betalingsmogelijkheden.

Mogelijk had u al rekening gehouden met terugbetaling, maar wij beseffen dat dit ook een tegenvaller kan zijn. Wij helpen graag om een passende oplossing voor u te vinden.

Terugbetalen in termijnen

Wij hebben ruime betalingsmogelijkheden. Kunt u het bedrag niet in één keer terugbetalen? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om dit in 6, 12, 18 of 24 maandelijkse termijnen te doen. Wij rekenen geen rente over het terug te betalen bedrag. Zijn deze opties voor u niet mogelijk, neem dan contact met ons op. Wij proberen dan samen met u tot een acceptabele oplossing te komen. Uitstel is in sommige situaties ook mogelijk. Het bedrag dient u binnen 5 jaar terug te betalen. Een bedrag van € 500 of minder schelden we kwijt.

Betalingsregeling aanvragen

Een betalingsregeling is online makkelijk aan te vragen. U heeft eHerkenning (eH3) of hoger of DigiD is nodig om in te loggen. Moet u voor meer TVL-periodes terugbetalen? Dan volgen de terugbetalingen (en betalingsregelingen) na elkaar. We kunnen verschillende periodes namelijk niet met elkaar verrekenen.

Meer weten?

Betalingsmogelijkheden bij terugbetaling TVL

Bent u tevreden over deze pagina?