Twee netwerkdagen, drie evenementen, ontelbare zakelijke kansen

Gepubliceerd op:
25 april 2022
Laatst gecontroleerd op:
12 mei 2022

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) bieden u de unieke kans om Nederlandse ambassadeurs en lokale experts uit het buitenland te ontmoeten. Ga het gesprek aan en breidt uw zakelijk netwerk uit. Meld u nu aan voor de evenementen op 15 juni en 29 juni.

Drie personen in gesprek tijdens een netwerkevent

Reizen mag weer! De Nederlandse ambassadeurs en lokale experts uit het buitenland komen weer naar Nederland. Tijdens 2 netwerkdagen staan zij voor u klaar om uw vragen over internationaal zakendoen te beantwoorden. Deze evenementen zijn ook een mooie kans om weer met andere ondernemers in contact te komen. 

Wanneer zijn de netwerkdagen?

  • 15 juni - Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie
  • 29 juni - Bedrijvendag Buitenlandnetwerk
  • 29 juni - Bedrijvendag Azië

Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie

Wilt u uw exportmarkt uitbreiden? Heeft u vragen over het handelsklimaat of de cultuurverschillen? Of heeft u andere landspecifieke vragen? Kom dan op 15 juni ook naar de bedrijvenmiddag tijdens de Ambassadeursconferentie. Meld u aan voor een 1-op-1-gesprek met een van de 150 ambassadeurs en consuls-generaal.

Bedrijvendag Buitenlandnetwerk

Bent u op zoek naar een zakenpartner in het buitenland? Of wilt u meer weten over lokale markten of sectoren? Bezoek dan de Bedrijvendag Buitenlandnetwerk op 29 juni. Lokale experts van de ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices informeren u graag over de economische situatie in hun land. Zij helpen u graag om uw internationale droom waar te maken.

Bedrijvendag Azië

Azië is een belangrijke exportmarkt met veel zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers. Op 29 juni, tijdens de bedrijvendag van Business Week Azië, staan lokale experts klaar met informatie over de verschillende sectoren en thema's die spelen in de regio. Binnenkort kunt u zich aanmelden voor 1-op-1-gesprekken.

Business Week Azië

In dezelfde week, 27 tot en met 30 juni, vindt de Business Week Azië (BWA) plaats op verschillende locaties in Nederland. Tijdens dit evenement hoort u welke zakelijke kansen er in Azië liggen voor Nederlandse ondernemers.

Tijdens het algemene gedeelte van de BWA luistert u naar interessante hoofdsprekers van aansprekende bedrijven met ervaring in Azië. Daarnaast kunt u ook meedoen met kleine bijeenkomsten over verschillende onderwerpen. Tijdens de hele week krijgt u  de mogelijkheid om met andere ondernemers in contact te komen.

Informatiemarkten

Bezoek tijdens de evenementen onze informatiemarkten. Publieke en private partijen vertellen u graag welke producten en diensten er voor u beschikbaar zijn om succesvol internationaal zaken te doen. Daarnaast staan de klantadviseurs van RVO klaar om uw vragen over internationaal ondernemen te beantwoorden.

Programma en locatie

De netwerkdagen vinden plaats in Den Haag. Hou onze sociale media kanalen in de gaten voor de precieze locatie en het programma.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze evenementen of heeft u vragen over internationaal ondernemen? Onze adviseurs helpen u graag om uw exportambities waar te maken.

In samenwerking met:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?