Vaststelling TVL Q4 2020 sluit om 17 uur

Gepubliceerd op:
2 september 2021

Ondernemers kunnen op 3 september tot en met 17:00 uur hun werkelijke omzet doorgeven voor de vaststelling van TVL Q4 2020. Hiermee berekenen we de definitieve subsidie voor oktober tot en met december 2020.

Ondernemers ontvingen een e-mail met de uitnodiging hun werkelijke omzet door te geven via mijn.rvo.nl/tvl. Dit moet vóór 3 september 2021 17 uur gebeuren. We hebben de sluitingsdatum 3 dagen kunnen opschuiven vanwege een storing bij KVK op 31 augustus. Hierdoor kon een aantal ondernemers niet goed inloggen. Als ondernemers niet op tijd reageren, nemen we zelf een zorgvuldig besluit over de hoogte van de definitieve subsidie. We kunnen nu nog niets zeggen over de termijn waarop we dat zullen doen. Ondernemers op wie dit van toepassing is, ontvangen hier bericht over.

Ruime betalingsregelingen

Tot nu toe zien we dat het grootste deel van de ondernemers voor TVL Q4 2020 na de definitieve berekening meer geld ontvangt. Ondernemers die toch minder omzetverlies hadden en van wie we het definitieve bedrag naar beneden bijstellen, kunnen wanneer nodig gebruikmaken van ruime, renteloze betalingsregelingen. Zij kunnen online een betalingsregeling treffen en kiezen uit terugbetalen in 6 of 12 maandelijkse termijnen. Een persoonlijke betalingsregeling is ook mogelijk.

Meer lezen

Hoe ver zijn we met TVL Q4 2020?

Bent u tevreden over deze pagina?