We zien u volgend jaar weer terug!

Gepubliceerd op:
31 december 2021

De feestdagen vallen in het weekend en corona blijft ons dagelijks leven beheersen. Als je niet oppast, lijken alle dagen hetzelfde. Laat vanavond dan net iets anders zijn. We gaan samen naar een hoopvol nieuw jaar.

We doen het samen

Ook in het nieuwe jaar willen we ondernemers zo snel mogelijk van zoveel mogelijk geld voorzien. We zijn blij dat dit voor het einde van het jaar voor de vaststelling van Q2 en de verlening van Q4 voor duizenden ondernemers is gelukt. We werken hard door om ook alle overige aanvragen, vaststellingen en bezwaren te beoordelen.

Hier hebben we ook de hulp van ondernemers bij nodig. Moet er nog iets gebeuren? Staat er bijvoorbeeld een TVL-deadline te wachten? Of een openstaande vraag om aanvullende informatie voor TVL Q2 of Q3? Vraagt de ondernemer voor TVL Q4 2021 boven de € 125.000 aan en moet hij het accountantsproduct nog regelen? De deadline voor Q4 is 28 januari 2022, het regelen van een accountantsproduct kost even tijd.

Nog geen vaststellingsverzoek Q2

Een aantal ondernemers heeft hun vaststellingsverzoek TVL Q2 niet gekregen. Dit verzoek volgt begin januari. Ondernemers kunnen zich vast voorbereiden door de juiste bijlagen in orde te maken. Op de pagina Na uw aanvraag staat meer informatie hierover.

Bent u tevreden over deze pagina?