Aanmeldformulier Innovatiemissie Taiwan: Geïntegreerde Fotonica, Advanced Packaging en Quantum Technologie 2 - 6 september

Gepubliceerd op:
17 april 2024

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is 1 van de voorwaarden. Indien u nog geen MVO-zelfscan heeft ingevuld of de MVO-zelfscan is ouder dan 1 jaar, dan zult u separaat van ons een link ontvangen met het verzoek deze per ommegaande in te vullen.

Lees de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Door dit aanmeldingsformulier te versturen, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Voor iedere innovatiemissie wordt een missieboekje gemaakt. Het missieboekje dient als visitekaartje van de delegatie en kunt u delen met uw contacten. Graag onderstaande verplichte velden voor uw organisatie t.b.v. het missieboekje invullen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?