Service menu right

Uw registratie bij RVO

Wilt u zaken met ons doen? Dan moet u zich eerst registreren. Bent u al bij ons geregistreerd en veranderen uw gegevens? Geef dat dan zo snel mogelijk aan ons door.

Registreren

Wilt u een subsidie of vergunning aanvragen? Of moet u bepaalde gegevens aan ons doorgeven? Dat kan alleen als u bij ons bent geregistreerd.

Alle agrarisch ondernemers moeten zich inschrijven bij KVK. KVK beoordeelt of u uw bedrijf in moet schrijven in het Handelsregister. Dat doen wij niet voor u. Heeft u volgens de regels van KVK een bedrijf? Dan registreren wij uw bedrijf met de gegevens van KVK.

Bent u particulier (natuurlijk persoon) en heeft u geen bedrijf? Of heeft u volgens de regels van KVK een hobbybedrijf? Dan gebruiken wij de gegevens van uw burgerservicenummer (BSN) voor de registratie.

Registreren doet u door met uw DigiD of eHerkenningsmiddel in te loggen op mijn.rvo.nl. Op de pagina Uw registratie bij ons leest u hier meer over.

Wanneer registreren?

U moet zich registeren als u:

  • een aanvraag wilt doen voor een regeling die wij uitvoeren, bijvoorbeeld een subsidie- of vergunningsaanvraag;
  • opgave moet doen voor de jaarlijkse landbouwtelling voor de agrarische sector;
  • te maken heeft met de Meststoffenwet, omdat u producent of gebruiker van (dierlijke) meststoffen bent;
  • runderen, varkens, schapen of geiten houdt. Het maakt niet uit of u dit als hobby doet of als bedrijf.

Wijzigingen doorgeven?

Staat u ingeschreven bij de Basisregistratie Personen of in het Handelsregister van KVK? Dan krijgen wij wijzigingen in uw gegevens automatisch door. In Mijn dossier op mijn.rvo.nl kunt u een aantal gegevens in uw registratie zelf wijzigen.

U moet alleen nog extra gegevens doorgeven bij:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *