Na uw opgave | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Na uw opgave

29-12-2020

U heeft de Gecombineerde opgave gedaan. Heeft u uitbetaling van betalingsrechten of een subsidie aangevraagd? Wij kijken of uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden. En controleren uw percelen op grondgebruik en topografische grenzen.

Wat doen wij met uw gegevens?

In de Gecombineerde opgave geeft u gegevens aan ons door voor de Landbouwtelling. Daarvoor stellen we u bijvoorbeeld vragen over de bedrijfsleiding, de werknemers en het aantal dieren. Ook geeft u gegevens aan ons door voor de mestwetgeving en emissierapportages.

Meer over het gebruik van de gegevens leest u op de pagina Wat doen wij met uw gegevens?

Voorafgaande controles

Voor de volgende aanvragen doen wij voorafgaande controles:

  • uitbetaling betalingsrechten en vergroeningsbetaling
  • extra betaling jonge landbouwers
  • uitbetaling Subsidie Natuur- en Landschapsbeheer, onderdeel agrarisch natuur- en landschapsbeheer (SNL-a)

Dit zijn controles direct na uw aanvraag waarbij u extra tijd krijgt om tegenstrijdige informatie aan te passen. Daarvoor krijgt u geen sanctie. Lees meer hierover op de pagina Voorafgaande controles.

Wat controleren we nog meer?

Wij controleren ook of uw opgave compleet is en op tijd. En of u uw percelen goed heeft opgegeven. Ook controleren wij de voorwaarden die voor uw aanvraag gelden.

Na deze controles krijgt u van ons een brief met de beslissing over uw aanvraag. Lees meer hierover op de pagina Controles op uw aanvraag.

Direct uw opgave doen

Wilt u de Gecombineerde opgave doen? Hij staat voor u klaar op mijn.rvo.nl.

Direct uw opgave doen

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.