Betalingsrechten 2018

U kon in 2018 met de Gecombineerde opgave uitbetaling aanvragen van betalingsrechten, vergroeningsbetaling, extra betaling jonge landbouwers en graasdierpremie. Jonge en startende landbouwers konden betalingsrechten uit de Nationale reserve aanvragen. Daarnaast kon u betalingsrechten aanvragen voor landbouwgrond die voor het algemeen belang werd gebruikt en nu weer in gebruik is als landbouwgrond.

U kunt geen uitbetaling betalingsrechten 2018 meer aanvragen.

Informatie en voortgang uitbetaling 2018

Op deze pagina houden wij alle informatie bij over de uitbetalingen in 2018. U kunt hier vinden wanneer wij wat uitbetalen en welke bedragen en percentages dit jaar gelden.

Voorwaarden uitbetaling 2018

Betalingsrechten kunt u laten uitbetalen als u voldoet aan een aantal voorwaarden. De voorwaarden gaan onder andere over actieve landbouwer, subsidiabele landbouwgrond, de vergroeningseisen en voorwaarden voor de extra betaling jonge landbouwer.

Betalingsrechten aanvragen uit Nationale reserve 2018

Op deze pagina vindt u informatie over in welke situaties u betalingsrechten kon aanvragen uit de Nationale Reserve in 2018.

Controle en uitbetaling

Vanaf uw aanvraag tot en met de uitbetaling voeren we verschillende controles uit. De beslissing en uitbetaling vindt plaats tussen 1 december 2018 en 30 juni 2019.

Tabellen en documenten GLB 2018

Op deze pagina vindt u alle tabellen en documenten voor het GLB 2018.

Service menu right