Tabellen en documenten GLB | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Tabellen en documenten GLB

13-04-2021

U heeft tabellen en documenten nodig voor de subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB). U gebruikt deze om te bepalen of u zich houdt aan de voorwaarden van de GLB-subsidies.

Kortingstabel Gecombineerde opgave

Van 1 maart tot en met 15 mei kunt u de Gecombineerde opgave invullen. Vanaf 16 mei start de kortingsperiode. U ziet het kortingspercentage voor iedere werkdag in de:

Accountantsverklaring

Als actieve landbouwer moet u zich registreren bij KVK. Heeft u geen landbouwactiviteit als hoofdactiviteit op uw hoofdvestiging? Dan kunt u misschien toch uitbetaling aanvragen. Daarvoor heeft u een accountantsverklaring nodig. Gebruik hiervoor het verplichte formulier Samenstellingsverklaring van de accountant 2021.

Inkomsten uit landbouwactiviteiten

Onder landbouwactiviteiten vallen verschillende activiteiten. Hieronder hoort het maken van landbouwproducten. Deze landbouwproducten moeten voorkomen op Bijlage I van Verordening 1308/2013.

Handleiding percelen landbouwgrond GLB

De handleiding percelen landbouwgrond GLB is geen PDF meer. De informatie vindt u nu op:

Randvoorwaarden GLB

Voor het aanvragen van subsidies uit GLB moet u aan randvoorwaarden voldoen. Alle randvoorwaarden voor GLB leest u in:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.