Openbaarmaking EFMZV-subsidies | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Openbaarmaking EFMZV-subsidies

29-10-2021

Vanuit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV) worden verschillende subsidies uitbetaald. In 2015 is de uitvoering van het EFMZV gestart met de eerste openstellingen.

Europese vlag

Europese Unie, Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij

De gegevens van Nederlandse projecten en investeringen die EU-subsidie ontvangen uit het EFMZV maken we openbaar. Zo zijn we transparant over subsidiegelden.

Goedgekeurde EFMZV-projecten

In de Openbaarmaking goedgekeurde EFMZV-projecten leest u wie vanuit de Europese Unie subsidie ontvangen en hoeveel. Deze gegevens vullen we minimaal 2 keer per jaar aan. In de openbaarmaking staat de datum van de laatste update. Als de subsidie is verstrekt aan een natuurlijk persoon, dan vermelden we uit privacyoverwegingen de naam van de begunstigde niet.

Meer informatie over hoe u de gegevens moet lezen en over de uitvoering van het EFMZV-programma, leest u in de toelichting en leeswijzer.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.