Informatiebulletin visserij | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Informatiebulletin visserij

01-04-2021

Het informatiebulletin visserij is een belangrijk document voor alle vissers. Hierin staan alle ontwikkelingen en aanpassingen van de wetten en regels voor de visserij. En wat dit voor u als visser betekent.

Online informatiebulletin downloaden

U kreeg het informatiebulletin altijd van ons in uw brievenbus. Vanaf december 2020 vindt u het bulletin alleen online. Hieronder kunt u het pdf-bestand downloaden. De documenten die u nodig heeft voor de visserij krijgt u nog wel via de post.

Gewijzigde vangstmogelijkheden - april 2021

Door de Brexit zijn nog niet alle vangstmogelijkheden voor 2021 definitief. De Europese Unie heeft gewijzigde vangstmogelijkheden voor 2021 vastgesteld. Door deze wijziging is de inhoud van de bijlagen 1, 2 en 4 van het Informatiebulletin visserij – december 2020 ook veranderd. Het document hieronder vervangt deze bijlagen. Sommige vangstmogelijkheden gelden tot en met 31 juli. Deze zijn geel gemarkeerd. In dit document staan de:

  • aangepaste (tijdelijke) vangstmogelijkheden voor Nederland;
  • gewijzigde (tijdelijke) contingentpercentages;
  • de gewijzigde (tijdelijke) toegestane vangsthoeveelheden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.