Service menu right

Openbaarmaking EVF-subsidies

Van 2007 tot en met 2013 liep het Europees Visserij Fonds (EVF). In deze periode zijn er verschillende openstellingen geweest waarvoor subsidie is verstrekt.

Nederlandse projecten en investeringen hebben EU-subsidie ontvangen uit het EVF. In het kader van transparantie over subsidiegelden worden de gegevens van die projecten en investeringen openbaar gemaakt.

Goedgekeurde EVF-projecten

In het document Openbaarmaking goedgekeurde EVF-projecten (onderaan deze pagina) kunt u lezen wie vanuit de Europese Unie subsidie heeft ontvangen en hoeveel. Als de subsidie is verstrekt aan een natuurlijk persoon, dan is uit privacyoverwegingen de naam van de begunstigde niet vermeld.

Meer informatie over hoe u de gegevens leest en over de uitvoering van het EVF-programma, vindt u in deze documenten:

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.