Vangstregistratie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Vangstregistratie

10-06-2021

Vist u op zee? Dan geeft u uw vangstregistratie door. Dit zijn de gegevens van uw visreis en uw activiteiten. Hier zijn 2 systemen voor: E-lite en het elektronisch logboek. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Welk systeem u gebruikt, ligt aan de lengte van uw vissersvaartuig.

Deze gegevens zijn belangrijk voor het beheer van het quotum. En voor het verzamelen van informatie over de visserij en visbestanden.

Vissersvaartuig kleiner dan 12 meter

U gebruikt het E-lite logboek. Hiermee stuurt u de gegevens van uw visreis naar ons. Bijvoorbeeld wanneer u uit de haven bent vertrokken. En gegevens van de vissoorten die u heeft gevangen. Dit doet u binnen 24 uur nadat u terug bent gekomen in de haven. Is uw vissersvaartuig tussen de 10 en 12 meter lang? Dan zijn er extra voorwaarden. U vindt alle informatie op de pagina Visreis en vangst doorgeven met E-lite.

Vissersvaartuig langer dan 12 meter

U gebruikt het elektronisch logboek. Hiermee geeft u de gegevens van uw visreis en uw activiteiten door. U stuurt elke dag van de visreis een aantal berichten. Bijvoorbeeld hoeveel u heeft gevangen. U leest meer over het elektronisch logboek op de website van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.