#HetNetwerkEffect: binnen no-time een vestiging in Italië

Gepubliceerd op:
7 mei 2021
Laatst gecontroleerd op:
10 mei 2021

Familiebedrijf Quooker is volgens eigen zeggen hard op weg de wereld te veroveren met hun kokend waterkranen. Na Noord- en West-Europa, de Verenigde Arabische Emiraten, Hong Kong en Israël, is het binnenkort de beurt aan Italië. In hun samenwerking met RVO heeft Quooker goed kunnen ervaren wat de impact is van #hetNetwerkEffect.

Quooker: #hetNetwerkEffect in de praktijk

De initiële vraag van Robbert Cohen de Lara, Global Business Development Manager bij Quooker, ging over het verkrijgen van relevante marktinformatie rondom de keukenbranche. De uiteindelijke ondersteuning vanuit het Nederlandse consulaat-generaal in Milaan ging veel verder dan dat. Quooker is door deze ondersteuning volgens eigen zeggen veel sneller wegwijs geworden in Italië en heeft binnen korte tijd precies de juiste evenementen, tussenpersonen en zakenpartners gevonden.

Nederlandse ambassade in Italië: ondersteuning in breedste zin

Het Nederlandse consulaat-generaal in Milaan ondersteunt Quooker tijdens hun Italiaanse marktverkenning en de voorbereiding op hun marktintroductie. Kristina van der Veer is er voor het bedrijf gedurende het gehele traject: voor, tijdens en na hun marktintroductie. Van het uitvoeren van concurrentieonderzoek tot het achterhalen van interessante regelingen. Van het introduceren van de juiste tussenpersoon tot de perfecte beursdeelname. Daarmee kan Quooker #hetNetwerkEffect in de praktijk ervaren.

Bekijk wat #hetNetwerkEffect betekent voor Quooker

Het lukte Quooker met behulp van het Nederlandse consulaat-generaal in Italië om binnen no-time een vestiging in Italië op te starten. Bekijk in de video wat de impact is van #hetNetwerkEffect voor Quooker.

Het Nederlandse buitenlandnetwerk: wereldwijde ondersteuning

Waar ter wereld je ook zakendoet, de Nederlandse overheid in het buitenland is er voor jou als ondernemer. Om jou te ondersteunen en verder te helpen. Dit netwerk is wijdverspreid en je kunt altijd bij ons aankloppen, digitaal, telefonisch of face-to-face.  Maar waaruit bestaat dit netwerk, wat doet dit voor jou als ondernemer en waar vind je het? Bekijk de pagina Buitenlandnetwerk!

Wil jij ook in contact komen met de juiste zakenpartners?

Wil jij ook snel in contact komen met de juiste buitenlandse zakenpartners? Maak dan gebruik van het netwerk van RVO. Neem contact op en laat een marktverkenning doen, of vraag Zakenpartnersupport Op Maat aan.

Ook op zoek naar de juiste zakenpartners?

Bel 088 042 28 00 (kies 3 en dan 3) en vraag Zakenpartnersupport Op Maat aan!

of

Bent u tevreden over deze pagina?