#HetNetwerkEffect: in 3 stappen de juiste producent in Zuid-Korea

Gepubliceerd op:
7 mei 2021
Laatst gecontroleerd op:
10 mei 2021

Het lukte Carver met behulp van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea om een partner te vinden voor zijn wereldwijde voertuigproductie. #HetNetwerkEffect van RVO heeft Carver in de praktijk kunnen ervaren: binnen 3 stappen had het voertuigbedrijf de perfecte zakenpartners te pakken. 

Carver: #hetNetwerkEffect in de praktijk

Geschikte zakenpartners vinden in Zuid-Korea: dat was de missie van vervoermiddelenproducent Carver toen die vorig jaar contact opnam met RVO. Wij koppelden Giel Franken, Supply Chain Director bij Carver aan de Nederlandse ambassade in Seoul. Die bracht Carver vervolgens in contact met de juiste mensen. Nog geen jaar later heeft Carver niet alleen de benodigde partners gevonden, maar ook de volledige productielijn verplaatst naar Seoul.

Nederlandse ambassade in Zuid-Korea: ondersteuning in breedste zin

De Nederlandse ambassade in Seoul heeft Carver op verschillende manieren ondersteund. Van marktverkenning tot de introductie bij de juiste zakenpartners, van perscontact tot advies tijdens het onderhandelingstraject: handelsmedewerker Joo-won Lee hielp Carver in de breedste zin. Hiermee kon Carver van dichtbij #hetNetwerkEffect van RVO ervaren.

Bekijk wat #hetNetwerkEffect betekent voor Carver

Het lukte voertuigproducent Carver met behulp van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea om in 3 stappen een partner te vinden voor zijn wereldwijde productie. Bekijk in de video wat #hetNetwerkEffect betekent voor Carver.

Het Nederlandse buitenlandnetwerk: wereldwijde ondersteuning

Waar ter wereld je ook zakendoet, de Nederlandse overheid in het buitenland is er voor jou als ondernemer. Om jou te ondersteunen en verder te helpen. Dit netwerk is wijdverspreid en je kunt altijd bij ons aankloppen, digitaal, telefonisch of face-to-face. Maar waaruit bestaat dit netwerk, wat doet dit voor jou als ondernemer en waar vind je het? Lees het in deze blog!

Wil jij ook in contact komen met de juiste zakenpartners?

Wil jij ook snel in contact komen met de juiste buitenlandse zakenpartners? Maak dan gebruik van het netwerk van RVO. Neem contact op en laat een marktverkenning doen, of vraag Zakenpartnersupport Op Maat aan.

Vraag een gratis marktverkenning aan

Bel  088 042 28 00 als u wilt weten of uw buitenlandse investering kans van slagen heeft.

Of

Bent u tevreden over deze pagina?