IA-netwerk Verenigd Koninkrijk

Laatst gecontroleerd op:
16 augustus 2023
Gepubliceerd op:
21 juni 2017

Bent u benieuwd welke innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends er in het Verenigd Koninkrijk zijn? Wilt u internationale Research & Development (R&D)-contacten maken? Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt bij het maken van innovatieve matches tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Innovatieve focussectoren

Sectoren met de grootste focus op innovatieve ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk zijn:

  • Cyber Security
  • Artificial Intelligence
  • Data sharing
  • Life sciences & health
  • Energy

Special AI in Health

De Britse gezondheidszorg markt is geen gemakkelijke om voet aan de grond te krijgen, maar zeker het proberen waard. Het land heeft sterke clusters, incubators en programma’s waarin gezondheidszorg gecombineerd wordt met data, digitalisering en onderzoek. Dit in combinatie met een aantal topuniversiteiten en onderzoekscentra maakt het VK een zeer aantrekkelijke markt. Meer hierover leest u in onderstaand Engelstalige artikel uit de 'Special AI in Health' van het Innovatie Attaché Netwerk.

Contact

Wilt u hier meer over weten? Of heeft u andere vragen voor het Innovatie Attaché Netwerk in het Verenigd Koninkrijk, neem dan contact op met:

Marjolein Bouwers
T: +44 20 7590 3276
E: marjolein.bouwers@minbuza.nl

Embassy of the Kingdom of the Netherlands
Netherlands Innovation Network
38 Hyde Park gate, London
SW7 5DP, United Kingdom
T: +44 20 7590 3200

Wilt u weten waar het IA-netwerk u mee kan helpen? Lees het op onze Innovatie Attaché Netwerk-pagina.

Publicaties

In bijgaand overzicht vindt u publicaties over sectoren, trends of thema’s met betrekking tot de markt in het Verenigd Koninkrijk. Van iedere publicatie treft u een introductietekst aan, maar u kunt ook de volledige tekst inzien.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?