Service menu right

Publicaties Lokale duurzame energie initiatieven

Op deze pagina vindt u interessante publicaties over Lokale duurzame energie initiatieven.

Impact van de lokale energiesector

Lokale energiemonitor: Jaarlijks rapport die de grootte en impact van de lokale energiesector in beeld brengt.

Locaties voor energiecoöperaties

Coöperaties vinden het vaak lastig om geschikte locaties voor energieprojecten te krijgen. Overheidsinstanties kunnen coöperaties hierbij ondersteunen. We ondersteunen ze bij de verkenning van de juridische mogelijkheden om grondlocaties voor duurzame energie opwekking te krijgen.

 

Samenwerking lokale coöperaties en professionele partners

Hoe werken samenwerkingen tussen lokale coöperaties en professionele partners? Welke kansen bieden ze voor verdere groei en ontwikkeling? Bekijk de praktijkvoorbeelden voor zon, wind, energiebesparing en energielevering in de publicatie Samen Slagen.

Ruimtelijke inpassing zonneparken

Onderzoekers geven praktijkvoorbeelden en doen aanbevelingen over de ruimtelijke inpassing voor zonneparken. Bedoeld voor gemeentes.

Sportverenigingen en duurzame energie

Sportparken kunnen kosten besparen door middel van duurzame energie. Lees het in een handleiding voor sportverenigingen. Haalbaarheidsonderzoek bedoeld voor gemeentes en sportverenigingen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.