Service menu right

Nederlandse Werkgroep Drogen

De Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) is bedoeld voor het uitwisselen van kennis en ervaring over drogen en alle aspecten die daarbij van belang zijn.

Kennis wordt gedeeld zowel tussen bedrijven onderling als tussen bedrijven en de kennisleveranciers zoals universiteiten, instituten en adviseurs. Dit leidt tot optimalisatie en innovatie van droogprocessen. Ook wordt duidelijk waar prioriteiten in onderzoek en ontwikkelingen liggen. De werkgroep kan een rol spelen in de aansturing daarvan.

De NWGD organiseert jaarlijks het Drogen-symposium. Kijk op www.processinnovation.nl.

Drogen in productieprocessen

Drogen is een veel voorkomend proces in de industrie. Het droogproces bepaalt in belangrijke mate de productkwaliteit, de doorzet - de hoeveelheid die een installatie kan bewerken -, het energieverbruik en de (geur-)emissies naar de omgeving. De uitdaging is om voor elk droogprobleem de beste integrale oplossing te selecteren.

Leden en lidmaatschap

Vrijblijvende gratis deelname aan de NWGD staat open voor geïnteresseerden van bedrijven, gebruikers en leveranciers van drogers, adviseurs op dit gebied en deskundigen van instituten en universiteiten.

Meer weten?

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.