Scans MJA3/MEE

Een laptop met meet-apparatuur in een vrachtwagen

De volgende scans zijn voor u beschikbaar:

Quickscan energie-efficiëntie voor bedrijfshallen

De bedrijfshallen quickscan stelt bedrijven in staat om hun nieuwbouwplannen voor een bedrijfshal door te rekenen op energie-efficiëntie. Het is een 'zelf-hulp' tool. Na het invullen van getallen en gegevens ontvangt de invuller een op maat rapportage (gratis). MJA en MEE bedrijven kunnen aanvullend op de zelf-hulp tool ook uitgebreidere facilitering aanvragen bij hun relatiebeheerder.

Technologiescan voor bedrijven

De technologiescan is ontwikkeld om bedrijven die aan de MJA deelnemen te helpen bij het identificeren van innovaties in het productieproces. Een voorbeeld is de toepassing van nieuwe of alternatieve technologieën die elders in de industrie al zijn toegepast. Meer informatie vindt u in de factsheet 'Technologiescan voor bedrijven' onderaan deze pagina bij downloads.

Quickscan Duurzame Energie

Door duurzame energie in te zetten wordt uw bedrijf minder afhankelijk van energie die afkomstig is van fossiele energiedragers. Dat kan op termijn fors schelen in de energiekosten. Welke energiebronnen vormen de juiste alternatieven? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt u de Quickscan Duurzame Energie.

Download:

Service menu right