Service menu right

Noordzee

RVO werkt samen met andere overheden, non-gouvernementale organisaties, onderzoeksinstellingen en ondernemers aan een duurzame ontwikkeling van de Noordzee. Uitgangspunt daarbij is dat de Noordzee slim wordt ingezet - voor multifunctioneel en meervoudig gebruik.

Aan de slag in de Noordzee

Gaat u ook aan de slag in de Noordzee - met ruimte, voedsel en of natuur? Check dan via onze Subsidiewijzer of u in aanmerking komt voor onze financiƫle regelingen.

Community of Practice Noordzee

Momenteel werken de verschillende partijen in een Community of Practice aan kennisdeling rondom de Noordzee. Denk hierbij aan vraagstukken zoals regelgeving en technische haalbaarheid op het gebied van ruimtelijke economische ontwikkeling, voedsel of natuur.

Bij het beantwoorden van de vraagstukken is multifunctionele inzetbaarheid en meervoudig gebruik van de Noordzee een belangrijk uitgangspunt. Kennis en ervaring doen we op in de pilots op de Noordzee.

Netwerken

Verschillende partijen denken mee over het meervoudig gebruik van de Noordzee. U vindt hieronder een selectie van netwerken waar u meer informatie vindt: