Service menu right

iDEAL Energielabel

13-07-2020

Met iDEAL regelt u automatisch dat uw klanten u via de webapplicatie betalen. Van de betalingen krijgt u altijd bericht.

Voor de betaling via iDEAL heeft u 2 abonnementen nodig: een iDEAL-abonnement en een abonnement op de internetkassa van provider Ingenico Payment Services waarvan de webapplicatie gebruikmaakt.

Een iDEAL-abonnement bij uw bank?

Als u een iDEAL-abonnement heeft bij uw bank, dan heeft u alleen een abonnement nodig voor de internetkassa van Ingenico Payment Services. Om dit abonnement af te sluiten mailt u een verzoek naar salesnl.ecom@ingenico.com. Vermeld in het onderwerp van uw mail: RVO-Energielabelvoorwoningen. Vermeld in de mail:

  • uw bedrijfsnaam, naam contactpersoon en adresgegevens;
  • uw Kamer van Koophandel-nummer;
  • uw iDEAL-aansluitingsnummer of merchant id (die u van uw bank heeft ontvangen);
  • e-mailadres;
  • adres voor facturen.
Na het aanmeldproces ontvangt u van Ingenico Payment Services een zogeheten PSP id. Dit kunt u invullen in uw profiel in de webapplicatie.

Geen iDEAL-abonnement bij uw bank?

Heeft u geen iDEAL-abonnement? Sluit dan een iDEAL-abonnement af bij Ingenico Payment Services en volg onderstaand stappenplan. U wordt automatisch aangesloten op de internetkassa. Ook ontvangt u van Ingenico Payment Services een zogeheten PSP-id. Dit kunt u invullen in uw profiel in de webapplicatie.

Wat zijn de kosten?

Heeft u een iDEAL-abonnement bij Ingenico? Dan zijn iDEAL-betalingen na 7 kalenderdagen op uw rekening bijgeschreven. Op hun website staan de kosten voor de internetkassa en de transactiekosten voor iDEAL-betalingen. Het abonnement zelf is gratis. Heeft u een iDEAL-abonnement bij uw bank, dan geldt de betalingstermijn van uw bank. Het hangt af van uw bank af of aan het iDEAL-abonnement kosten zijn verbonden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.