Stedelijke ontwikkeling | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Stedelijke ontwikkeling

17-04-2020

Stedelijke ontwikkeling en leefbaarheid vragen om nieuwe beleidskoersen, werkvormen en creatieve oplossingen. Actuele onderwerpen zijn van invloed op de vorming en uitvoering van regionaal en lokaal beleid en uitvoeringstaken.

Daarbij gaat het om onderwerpen als energietransitie, klimaatadaptatie, participatie, complexe (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling, specifieke doelgroepen op de woningmarkt en veranderende regelgeving. Dat zijn allemaal onderwerpen die het werken aan stedelijke ontwikkeling soms ingewikkeld maken, maar ook veel kansen bieden.

Ondersteuning van RVO

De experts van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunen en begeleiden decentrale overheden bij diverse van deze ingewikkelde onderwerpen. Zij dragen ook nieuwe manieren van werken aan. Onze in- en externe experts doen dit door kennis met u te ontwikkelen en te delen, onder meer door concrete ondersteuning bij uw projecten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om inzet en kennisdeling over:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.