Service menu right

Proeftuinen Omgevingswet

Het programma Aan de slag met de Omgevingswet is een samenwerkingsverband van gemeenten (VNG), provincies (IPO), waterschappen (UvW) en het Rijk.

Samen gaan ze de uitdaging aan om 390 gemeenten, 12 provincies, 22 waterschappen en verschillende uitvoeringsorganisaties te ondersteunen bij de invoering van de Omgevingswet.

Oefenen met de Omgevingswet

RVO.nl organiseert voor het programma Aan de slag met de Omgevingswet proeftuinen waarin gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en GGD’en kunnen proefdraaien met de omgevingswet. Wil uw organisatie oefenen met de omgevingswet? Of de kansen verkennen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier voor het project Proeftuinen. Bij de proeftuinen ligt de nadruk op ruimtelijke ordeningskwesties in relatie tot milieu, gezondheid en (omgevings)veiligheid. Meer weten of overleggen of uw organisatie in aanmerking komt? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Ondersteuning

Deelnemers die met deze thema’s aan de slag willen, krijgen ondersteuning van het expertteam Versnellen. Heeft u een project waarbij u de steun van onze experts kunt gebruiken? Meld u dan aan.

Voor deelname aan een proeftuin geldt een aantal randvoorwaarden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.