Het aanspreekpunt bij RVO.nl voor gemeenten

RVO.nl werkt al veel voor en samen met gemeente en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen.

RVO.nl heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie. Zie onderstaand overzicht van de regio-liasions die u via onze contactgevens kunt benaderen. Zij kunnen u verder ondersteunen bij de thema's waarmee uw gemeente aan de slag gaat.

Bel ons centrale telefoonnummer (in het keuzemenu kiest u voor nummer 3. Daarna kiest u voor de optie overige vragen). U wordt dan doorverwezen naar de betreffende regio-liaison.

Daniel de Groot - regio Zuid-Oost

Noord-Brabant, Limburg 

Daniel de Groot - regio-liaison

"Als regio-liaison ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik pak uw vraagstuk op en verken alle mogelijke opties die wij u als RVO te bieden hebben." 

 

Elwin Baris - regio Noord

Drenthe, Friesland en Groningen 

Elwin Baris - regio-liaison

"Als regioliaison ben ik een vooruitgeschoven post van RVO.nl. We kunnen gemeenten in de regio ondersteunen, waardoor we ze sneller kunnen helpen."

 

Gerko Slotman - regio Oost

Gelderland, Overijssel 
Gerko Slotman - regio-liaison

"Om een integrale benadering te versterken, zorgen we ervoor dat gemeenten per regio één aanspreekpunt hebben, een regio-liaison, zoals ikzelf."

 

Monica Kwakkelstein - regio Noord-West

Noord-Holland, Utrecht, Flevoland 
Monica Kwakkelstein - regio-liaison

"Vaak kunnen bestaande initiatieven elkaar versterken. Daar zorg ik als regio-liaison voor. Ik leg verbindingen en breng partijen samen."

Piet Sinke - regio Zuid-West

Zeeland, Zuid-Holland 
Piet Sinke - regio-liaison

"Als regio-liaison krijg je de opgaven en spelers in beeld. Die verbinden we met onze expertise en netwerk. Dat helpt om integraal samen te werken."                                    

Service menu right