Het wereldwijde buitenlandnetwerk

Gepubliceerd op:
20 juli 2021

Wilt u zakendoen in het buitenland en bent u op zoek naar informatie over buitenlandse markten? Zoekt u betrouwbare agenten of distributeurs? Of zoekt u partners om uw product verder te ontwikkelen? Het wereldwijde buitenlandnetwerk kan u hierbij helpen.

Het wereldwijde buitenlandnetwerk

Het wereldwijde buitenlandnetwerk bestaat uit Nederlandse ambassa-des en consulaten in het buiten-land, daaraan verbonden afdelingen en (lokale) instellingen. De mede-werkers ter plaatse zetten zich in voor Nederlandse ondernemers en instellingen. Door op dit blok te klikken vindt u een overzicht van de diverse afdelingen en informatie hierover.

Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft u toegang tot het buitenlandnetwerk. Het netwerk ondersteunt u bij internationaal zakendoen, investeringen, onderzoek en samenwerking. Op de pagina hierachter leest u wie en hoe het buitenlandnetwerk kan helpen.

Kies via ons Landenoverzicht het land waar u contactinformatie met het buitenlandnetwerk over wenst. Via de buttons ‘Hulp van de ambassade’ en vervolgens ‘Bij wie kunt u terecht?’ vindt u contactinformatie van het ambassadenetwerk in het land van uw keuze. Bent u nog niet zeker over de keuze van uw land of regio of wilt u eerst uw vraag bespreken? Het RVO-team helpt u graag met persoonlijk advies.

Bent u tevreden over deze pagina?