Toolbox Financieringsconstructies | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Toolbox Financieringsconstructies

29-06-2021

Met de Toolbox Financieringsconstructies bieden wij inspiratie bij het zoeken naar creatieve financieringsmogelijkheden en werkwijzen voor stedelijke ontwikkeling.

rekenmachine

U kunt in de Toolbox zoeken op type financieringsconstructie.

Deze Toolbox bestaat uit tientallen financieringsconstructies bestaande uit een beschrijving van een oplossing, een financieringsmogelijkheid of investeringsconditie. De constructies zijn in 5 categorieën verdeeld: fondsen, garanties, subsidies, leningen en andere vormen van organiseren.
De beschikbare constructies zijn daar waar mogelijk aangevuld met uitgevoerde voorbeeldprojecten. Dit zijn praktische voorbeelden hoe een financieringsconstructie is toegepast in de praktijk.

Deze Toolbox dient vooral ter inspiratie bij het zoeken naar een financieringsoplossing of een nieuwe werkwijze. De Toolbox biedt in veel situaties geen kant-en-klare oplossingen. Vaak zullen oplossingsrichtingen gecombineerd worden en in andere gevallen is een nieuwe, meer allesomvattende aanpak nodig.

Meer weten? Word lid van de Linkedin-groep Toolbox Financieringsconstructies en discussieer mee!

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.