Gesprek met een octrooiadviseur - voor ondernemers | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Gesprek met een octrooiadviseur - voor ondernemers

15-10-2020

Wilt u weten hoe u intellectueel eigendom op een slimme manier inzet, maak dan een afspraak met één van onze octrooiadviseurs. In een gesprek van ongeveer 45 minuten beantwoorden zij uw specifieke vragen en geven zij tips voor het gebruik van intellectueel eigendom.

Onze octrooiadviseurs kunnen u bijvoorbeeld adviseren over vragen als:

  • Hoe kan ik mijn vindingen beschermen?
  • Hoe kan mijn bedrijf octrooien gebruiken om geld te verdienen?
  • Hoe werk ik slim samen met anderen?
  • Hoe pas ik intellectueel eigendom toe in mijn bedrijfsstrategie?
  • Wat is er al bedacht voor mijn technische probleem? Of, hoe nieuw is mijn uitvinding?

Octrooiadviseurs in de regio

Octrooiadviseurs van Octrooicentrum Nederland werken vanuit verschillende locaties door heel Nederland. Een gesprek met een octrooiadviseur vindt normaliter in overleg plaats bij ons kantoor in Den Haag, bij uw bedrijf of elders op locatie in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen vinden de gesprekken nu online plaats.

Maak een afspraak voor een gratis (online) gesprek

Vraag een gratis gesprek aan met het formulier Gesprek met een octrooiadviseur. Geef hierin het onderwerp van het gesprek aan en de datum waarop u beschikbaar bent. Onze octrooiadviseur neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

Twijfelt u of uw vraag specifiek over octrooien gaat? Bekijk onze octrooipagina voor ondernemers. Of neem direct telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 042 66 60, of mail naar e-mailadres octrooicentrum@rvo.nl.

Geheimhoudingsplicht

Goed om te weten: onze octrooiadviseurs hebben geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat u vrij met hen kunt spreken over uw idee of uitvinding.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.