Service menu right

Gesprek met een octrooiadviseur - voor ondernemers

Octrooipublicaties bevatten veel interessante informatie voor (startende) ondernemers. Maar het zijn juridische documenten die vaak niet eenvoudig leesbaar geschreven zijn. Hoe haalt u de voor u belangrijke informatie eruit? En (hoe) kunt u zelf octrooien inzetten?

Wilt u weten hoe octrooi-informatie u kan helpen bij uw innovatieproces of hoe u uw vinding kan beschermen? Wilt u individuele ondersteuning bij het zoeken in de octrooidatabanken? Maak dan een afspraak met een van onze octrooiadviseurs. In een gesprek van ongeveer een uur beantwoorden zij uw specifieke vragen en laten zij u zien met welke producten wij u van dienst kunnen zijn.

Octrooiadviseurs in de regio

Octrooiadviseurs van Octrooicentrum Nederland werken vanuit verschillende KvK-vestigingen door heel Nederland: in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Roermond en Rotterdam. Een gesprek met een octrooiadviseur vindt plaats bij ons kantoor in Den Haag, op een van de bovenstaande KvK-vestigingen of bij u op het bedrijf.

Wilt u een afspraak maken met een van onze octrooiadviseurs?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op Mail naar octrooicentrum@rvo.nl.

Geheimhoudingsplicht

Alle octrooimedewerkers hebben geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat u vrij met hen kunt spreken over uw idee of uitvinding.