Hoofdblad en Bijblad De Industriële Eigendom | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hoofdblad en Bijblad De Industriële Eigendom

07-12-2020

Het Hoofdblad De Industriële Eigendom, ook bekend als Hoofdblad, verschijnt wekelijks, op woensdag. Het blad verschijnt alleen in elektronische vorm (pdf).

De Industriële Eigendom bevat onder andere informatie over verleende octrooien, ingeschreven topografieën van halfgeleiderproducten en aangevraagde en verleende aanvullende beschermingscertificaten. Het blad bevat ook wijzigingen die in de voorafgaande week in het Octrooiregister zijn aangebracht.
U vindt de Hoofdbladen in de Octrooibibliotheek. U kunt hier filteren op publicatiejaar.

Bijblad

Het Bijblad bij de Industriële Eigendom verschijnt sinds 21 april 2010 als een digitale kwartaaluitgave. Geïnteresseerden ontvangen het blad kosteloos per e-mail. Het Bijblad bevat officiële mededelingen en andere octrooigerelateerde wetenswaardigheden waarmee onze organisatie en onze klanten te maken hebben. U vindt de Bijbladen in het Octrooibibliotheek. U kunt hier filteren op publicatiejaar.

Wilt u het Bijblad per e-mail ontvangen? 

Meld u aan voor Bijblad (Nederlands) 
Sign up for the newsletter Bijblad (English*) 

*Newsletter Bijblad contains info about Patent Register & MyPage in English

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.